Alle berichten van admin

Nieuwe kasten in de maak.

Vanavond zullen Thomas en ik nieuwe boekenkasten gaan maken. Reserveringen die staan gaan uiteraard op volgorde uitgeleverd worden. Mocht u een reservering hebben staan dan kunt u op korte termijn meer informatie ontvangen via de email. Wilt u er een bestellen? Wij maken witte en zwarte modellen. Neem gerust contact op!

 

Klaar!

De boektorens zijn vandaag teruggekomen van de poedercoater. Nog mooier dan verwacht! Ze zijn vanaf nu direct te bestellen en te versturen zonder wachttijd, of direct af te halen in Nijmegen. Mat-wit en Mat-zwart, met een bijzonder fijne korrel. Foto’s volgen z.s.m.

Indien u er een in bestelling had, dan zult u deze week de boektoren met de post ontvangen.

Productieproces gestart.

Na lang wachten op de leverantie van de lasersnijder en de staalproducent, hebben we het materiaal eindelijk binnen gekregen. Vol enthousiasme zijn we deze week aan de slag gegaan. Zie ook een paar foto’s:

image1 image2

Als alles goed blijft gaan, dan gaan we ze aankomende week afmaken, en gaan ze dezelfde week nog naar de poedercoater. Dan duurt het meestal een week of twee en dan worden ze direct verstuurd. Heeft u er een gereserveerd? Dan ontvangt u binnenkort de factuur.